فروشگاه ایرانی

 
 
 
 
 
اردیبهشت 1388 - خبر هایی از دنیایی بازیگران

تکلیف نمایش فیلم تازه محمدرضا گلزار مشخص شد: عید فطر


سیکارگردان و تهیه‌کننده فیلم سینمایی "دو خواهر" از اکران عمومی این فیلم با بازی محمدرضا گلزار در عید فطر خبر داد.

محمد بانکی درباره اکران این فیلم گفت: برای اکران "دو خواهر" در عید سعید فطر با چند گروه سینمایی مذاکره کرده‌ایم که به زودی به نتیجه می‌رسیم تا فیلم را در یکی از گروههای اصلی اکران کنیم. ساخت آنونس و طراحی پوستر و بیلبورد شروع شده و خردادماه به پایان می‌رسد.

وی افزود: "دو خواهر" برای اکران عمومی مشکلی نداشته و تاخیر در اکران فیلم به دلیل طولانی شدن مراحل فنی بوده است. پیش از عید دستگاه صداگذاری دالبی دیجیتال را وارد و فیلم را به این شیوه صداگذاری کردیم و این مرحله کمی طولانی شد، اما پروانه نمایش "دو خواهر" بدون حذف و اصلاحیه صادر شد و برای اکران فیلم مشکلی وجود ندارد.

این تهیه‌کننده و کارگردان گفت: با اینکه فیلم قصه‌ای جذاب و بازیگران محبوب و شناخته‌شده دارد، نمی‌توان درباره موفقیت آن در گیشه با قطعیت صحبت کرد. امیدوارم "دو خواهر" در اکران عمومی با خانواده‌ها و جوان‌ها ارتباط برقرار کند. اما سلیقه تماشاگر ایرانی را نمی‌توان پیش‌بینی کرد و این کار را سخت می‌کند.

محمدرضا گلزار، الناز شاکردوست، نیکی کریمی، حامد کمیلی، بهنوش بختیاری، پوراندخت مهیمن و احمد پورمخبر بازیگران "دو خواهر" هستند و داستان درباره جوانی کلاهبردار است که همزمان با دو خواهر در چهره‌های متفاوت ارتباط برقرار می‌کند.

فیلمنامه را حسین مثقالی نوشته و غلامرضا آزادی مدیر فیلمبرداری، علی رشیدی صداگذار و پوریا حیدری آهنگساز فیلم هستند. بانکی بازیگری و تهیه‌کنندگی "علف‌های هرز"، "تهاجم"، "حامی"، "مرد کوچک"، "شاهین طلایی"، "کمینگاه" و... را تجربه کرده است.
منبع : مهر



کلمات کلیدی :

یاشار افخمی تدوین «سن پترزبورگ» را آغاز کرد

 بهروز افخمی در نمایی از پشت صحنه فیلم سن پترزبورگ:عکاس/احمد رضا شجایی

 

در حالی که 75 درصد از فیلمبرداری «سن‌پترزبورگ» با عنوان ریکس‌کنندگان! به کارگردانی بهروز افخمی می‌گذرد، «محمدیاشار افخمی» تدوین فیلم پدرش را شروع کرد. فیلمبرداری «سن پترزبورگ» همچنان ادامه دارد و تاکنون از مرز 75 درصد گذشته است. این فیلم که پیش‌بینی می‌شود تا دو هفته آینده فیلمبرداری‌اش خاتمه یابد، این روزها توسط «محمد یاشار افخمی» پسر بهروز افخمی در حال تدوین است.
یاشار افخمی پیش از این برخی از قسمت‌های سریال «عملیات 125» این کارگردان را نیز تدوین کرده بود.  

 

 امین حیایی در نمایی از پشت صحنه فیلم سن پترزبورگ:عکاس/احمد رضا شجایی


 یکی از تازه‌ترین خبرهای دیگر شروع بازی «ماه‌‌چهره خلیلی» در این پروژه است.
خلیلی از دیروز بازی‌اش را در «سن‌پترزبورگ» شروع کرد و تقریبا روز سختی را هم داشت.
بر اساس این گزارش‏، تمامی سکانس‌های «سن پترزبورگ» در تهران فیلمبرداری شده است و تنها برخی از پلان‌های مربوط به فلاش‌بک‌های خارجی در شمال فیلمبرداری خواهد شد.
در پایان بخش اول «سن پترزبورگ» دو شخصیت اصلی با بازی پیمان قاسم خانی و محسن طنابنده آماده رفتن به «سن پترزبورگ» هستند و داستان حضور آنها در «سن پترزبورگ» و اتفاقات گوناگونی که برای آنها می‌افتد را در قسمت دوم که هنوز نامی برای آن انتخاب نشده است شاهد خواهیم بود.  

 

 بهروز افخمی در نمایی از پشت صحنه فیلم سن پترزبورگ:عکاس/احمد رضا شجایی


عوامل فیلم عبارتند از: کارگردان: بهروز افخمی، نویسندگان فیلمنامه: پیمان قاسم‌خانی، محراب قاسم‌خانی،تهیه کننده: حمید اعتباریان، دستیار اول و برنامه‌ریزی: علیرضا شمس شریفی، دستیار دوم کارگردان: حامد شریفی‌نیا، منشی‌صحنه: امیرحسین قاسمی، مدیر فیلمبرداری: تورج اصلانی، صدابردار: احمد پولی بابایی، طراحی گریم: مهری شیرازی، طراح صحنه و لباس: مرجان شیرمحمدی، دستیار صحنه: علی شیرمحمدی، عکاس: احمدرضا شجاعی،
مدیر تولید: رضا نوروزی، بازیگران: محسن تنابنده، پیمان قاسم خانی، الناز شاکردوست، بهاره رهنما، اندیشه فولادوند، ماه‌چهره خلیلی، کیانوش گرامی، سروش صحت، سیامک انصاری، امید روحانی، سیدابراهیم بحر‌العلومی، آرش تاج، بابک برزویه، اردشیر کاظمی، یوسف قربانی، علی اصغر طبسی، مهدی دانایی مقدم، نعیمه نظام دوست، مجید شهریاری ... و امین حیایی.
خلاصه داستان: داستان این فیلم کمدی پرحادثه در مورد رفاقت، بلوف، عشق و ... است.
«سن پترزبورگ»، دهمین فیلم «بهروز افخمی» بعد از تفنگ‌های سحرگاه، عروس، روز فرشته، روز شیطان، عقرب(نیمه تمام-کارگروهی)، تختی، شوکران، گاوخونی و فرزند صبح است.
منبع:فارس



کلمات کلیدی :

قبادی در آستانه اکران جدیدترین فیلمش در کن

 «این فیلم جنبه‌ی متفاوت و دیده نشده‌ای از تهران را توصیف می‌کند»

 

  

«بهمن قبادی»، کارگردان سینمای ایران جدیدترین فیلم خود را «تصویرگر جنبه‌ی متفاوت و دیده نشده‌ای از تهران» توصیف کرد.

 فیلم «چه کسی از گربه‌های ایرانی خبر داره؟» به‌عنوان جدیدترین ساخته‌ی «بهمن قبادی»، روز پنج‌شنبه هفته‌جاری ـ 24 اردیبهشت ماه ـ در افتتاحیه بخش «نوعی نگاه» جشنواره کن به‌روی پرده خواهد رفت.

این فیلم اولین ساخته «قبادی» است که در داخل تهران فیلم‌برداری شده و در آن گروه‌های موسیقی زیرزمینی و فعالیت‌های آنان به‌تصویر کشیده شده است.

«قبادی» درباره ساخته جدیدش به فرانس‌پرس گفت: «این فیلم نیمه‌ دیده‌ نشده و متفاوتی از تهران را نمایش می‌دهد.»

او معتقد است: «بسیاری از آزادی‌های اجتماعی وجود ندارد و در مقابل جایگزینی نیز برای آن‌ها ارایه نشده‌اند. در این فیلم من این وضعیت موجود را به تصویر کشیده‌ام.»

کارگردان فیلم در ادامه اظهار کرد: « تجربه‌کردن برخی مسایل جدید در ایران پسندیده نیست. آن‌ها بیشتر می‌خواهند که همه به‌سوی موسیقی سنتی ایران یا موسیقی پاپ ملایم بروند.»

«قبادی» که خودش تهیه‌کننده «چه کسی از گربه‌های ایرانی خبر داره؟» نیز است افزود: «من برای گذران زندگی به فروش خارج از کشور اکتفا می‌کنم، اما اهالی موسیقی به‌ندرت از چنین فرصت‌هایی بهره‌مند می‌شوند؛ چون آن‌ها نیاز به اجرا مقابل جمعیت زیاد دارند.»

وی خاطرنشان کرد: «این افراد می‌خواهند به‌روی صحنه بروند و به پدرومادرهایشان نشان دهند که زندگی‌ آنها به بطالت نگذشته است. فیلم من هدیه به این افراد است.»  

منبع:ایسنا



کلمات کلیدی :

مونا زندی:«عصر جمعه» مهر ماه به شبکه نمایش خانگی می‌رود

 

 

 

مونا زندی با اشاره به عدم نمایش «عصر جمعه» مطرح کرد: این فیلم سوخت و سرانجام از مهر ماه در شبکه‌ی نمایش خانگی عرضه می‌شود.

 فیلم سینمایی «عصر جمعه» اولین تجربه کارگردانی مونا زندی، بعدازظهر روز گذشته، یکشنبه 20 اردیبهشت‌ماه، در فرهنگسرای هنر (ارسباران) به نمایش درآمد، پس از آن با حضور مونا زندی ـ کارگردان ـ، رویا نونهالی و مهرداد صدیقیان (بازیگران) و حسین معززی‌نیا (منتقد و مجری برنامه) مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

 در ابتدای این نشست و در پی پرسش مجری برنامه درباره وضعیت اکران این فیلم، مونا زندی گفت: این فیلم وارد شبکه سینمایی خانگی شده و قرار است از مهرماه وارد بازار شود.

او درباره علت عدم اکران این فیلم در سینما هم اظهار کرد: بحث اکران این فیلم همچنان نامشخص است؛ نه به ما گفته‌اند که فیلم اکران می‌شود و نه می‌گویند که اکران نمی‌شود. سال گذشته دوبار قرار بود که این فیلم در گروه‌های «عصر جدید» و «آفریقا» به نمایش درآید، اما هر دوبار به دلیلی نامشخص و بدون هیچ‌گونه توضیحی از سوی پخش‌کننده یا شورای صنفی اکران آن کنسل شد.

زندی اذعان داشت: در این میان هرکس یک بهانه می‌آورد. پخش‌کننده می‌گوید که مشکل از ارشاد است و ارشاد می‌گوید که ما مشکلی نداریم. البته وزارت ارشاد در اکران‌های خصوصی با این فیلم مشکلی نداشته است و به همین دلیل به نظر می‌رسد که سینمادارها تمایلی به اکران آن ندارند. مشکلی که در مملکت ما وجود دارد آن است که هیچ‌گاه تمام این افراد در قالب یک جلسه گردهم نمی‌آیند تا وضعیت مشخص شود.

 این کارگردان همچنین از حذف برخی قسمت‌های این فیلم برای گرفتن پرونه نمایش خبر داد و درباره چگونگی شکل‌گیری ایده «عصر جمعه» گفت: این فیلم مربوط به چهارسال پیش است. در آن زمان برای یک کار مستند که به موضوع تجاوز مربوط می‌شد، در حال تحقیق بودم. داستان مربوط به دختربچه سیزده ساله‌ای بود که توسط سه مرد مورد تجاوز قرار گرفته و سپس در چاله‌ای حبس شده بود. اما به دلیل آن‌که چندسال از این موضوع می‌گذشت، متریال زیادی در دست نداشتم که بخواهم به آن بپردازم و همانی بود که به نظرم رسید این موضوع خیلی مغفول واقع شده است.

 او در عین‌حال به تحقیقاتی که برای فیلم «زندان زنان» به کارگردانی منیژه حکمت انجام داده بوده اشاره کرد و گفت: در آن زمان متوجه شدم، برخی کودکان همراه با مادران خود در زندان زندگی می‌کنند ـ البته اکنون این قانون تغییر کرده است ـ اما در هرحال این مسئله و موضوع قبلی در نهایت موجب شد که طرحی به نام «عصر جمعه» در ذهنم شکل بگیرد.

کارگردان «عصر جمعه» در ادامه این نشست و در پاسخ به سوالی مبنی بر تأثیرپذیری او از سینمای رخشان بنی‌اعتماد مطرح شده بود، عنوان کرد: اگر افراد به پیرامون خود دقت داشته باشند، قطعا از مسایل مختلفی تأثیر می‌پذیرند. آشنایی و ارتباط بنده با خانم بنی‌اعتماد هم به فیلم «زیر پوست شهر» و مستندی که به طور مشترک کار کردیم برمی‌گردد. اما پیش از آن مدت چهارسال با کیانوش عیاری کار کرده بودم و فکر می‌کنم که بیشتر از سینمای عیاری تأثیر گرفته‌ام. البته رخشان بنی‌اعتماد هم تأثیرات بسیاری برروی من داشت و نه تنها از نظر سینما بلکه حتی نوع رابطه با او برای من تأثیر بسزایی داشت.

 او درباره ادامه مسیرش در ساخت فیلم‌های اجتماعی هم اظهار کرد: این‌که بخواهم دنباله‌روی نوعی سینما از این جنس باشم در آینده مشخص می‌شود، اما اکنون برای فیلم دومم گونه دیگری را برگزیده‌ام علاوه بر این دوست دارم که شیوه‌های مختلف را مورد آزمایش قرار بدهم.

زندی در پاسخ به سوال یکی از تماشاگران که علت توجه زیاد کارگردانان زن به موضوعات زنان را جویا شده بود هم گفت: فیلمنامه دوم من که توقیف شد راجع به تجاوزی بود که نسبت به پسربچه‌ها صورت می‌گرفت، اما به هرحال سعی می‌کنم به شخصه که به موضوعاتی بپردازم که نسبت به آن‌ها آشنایی بیشتری دارم و قطعا نسبت به زنان آشناتر هستم. البته این گفته به آن معنانیست که هیچ‌گاه در مورد مردها فیلم نخواهم ساخت.

این کارگردان در ادامه به فعالیت‌های فعلی‌اش اشاره کرد و گفت: مدت یک سال و نیم است که به همراه نغمه ثمیمی درحال نگارش فیلم‌نامه‌ای جدید هستیم و علاوه بر آن مشغول ساخت یک سریال 6 قسمتی هم هستم.

 زندی در بخش دیگری از این نشست هم به تشکر از فهیمه کارگهی و غلامرضا شاکر، سرمایه‌گذاران این فیلم پرداخت و عنوان کرد: اگر این دو عزیز نبودند هیچ‌گاه این فیلم ساخته نمی‌شد و من همواره برای این‌که سرمایه آن‌ها باز گردانده نشد، احساس عذاب وجدان می‌کردم. چراکه به هرحال بخشی از این سینما هم مربوط به چرخه اقتصادی آن است و من به شخصه تا مدت‌ها پس از ساخته‌شدن این فیلم درگیر اکران آن بودم و به همین دلیل نمی‌توانستم سراغ فیلم دیگری بروم.

 زندی در پاسخ به مطلب یکی از حاضران که عدم اکران این فیلم را سوختن زندی داسته بود، عنوان کرد: من نسوختم و همچنان مشغولم اما این فیلم سوخت.

 کارگردان «عصر جمعه» در بخش دیگری از این نشست هم عنوان کرد: برای سینمای ایران متأسفم چراکه 2 نفر با محبت فراوان دست به سرمایه‌گذاری در این فیلم زدند، اما نتیجه نگرفتن. این جریان حتی اگر روند ادامه مسیر آن‌ها را متوقف نکند، قطعا این روند را کُندتر می‌کند.

زندی در بخش پایانی صحبت‌هایش در پاسخ به سوالی که مبنی بر کم‌رنگ بودن جامعه در این فیلم اجتماعی مطرح شده بود، عنوان کرد: به شخصه معتقدم که هیچ فیلمی غیراجتماعی نیست و همه فیلم‌های ما اجتماعی هستند، چراکه به هرحال هر انسان عضوی از یک اجتماع است. این فیلم هم از این قاعده مستثنی نیست، اما آن‌چه در «عصر جمعه» برای من اهمیت داشته بازگوکردن زندگی یک مادر و پسر است.

رویا نونهالی معتقد است: گاه ممکن است که برخی افراد به یمن کارگردانی خوب و قوی به اتفاقات خوبی در عرصه بازی در یک فیلم برسند، اما هنگامی که حرفه افراد بازیگری است باید برخی موارد را آموخته باشند.

 این بازیگر این فیلم هم به ذکر توضیحاتی درباره چگونگی نزدیک‌شدنش به نقش پرداخت و گفت: وقتی که حرفه‌ات بازیگری است باید برخی موارد را آموخته باشی. البته بازیگری عرصه قابل دست‌یافتنی است و گاه در مورد برخی افراد ممکن است به یمن وجود یک کارگردان خوب اتفاقات خوبی هم بیفتد.به هرحال بدون یک کارگردان خوب اصلا نمی‌توان کاری خوب ارایه کرد. ممکن است با تلاش تا حدی خودت را نجات دهی اما به هرحال فیلم آن قوت شایسته را نخواهد داشت.

 او درباره چگونگی ایفای نقشش در «عصر جمعه» هم اظهار کرد: فکر می‌کنم که سوگند «عصر جمعه»: قابل قبول است بخشی از این مسئله به دلیل آن است که مونا زندی کارش را بسیارخوب بلد بود. علاوه بر این مجموعه عواملی که در این فیلم حضور داشتند هم به گونه‌ای بود که به آن‌ها علاقه‌مند بودم. تا هنگامی که انسان عده‌ای را دوست نداشته باشد نمی‌تواند با آن‌ها کار خوبی انجام دهد، اما گاه با برخی افراد مواجه می‌شویم که از حاصل کار با آن‌ها هم رضایت چندانی نداریم.

نونهالی همچنین عنوان کرد: بخشی از بازی هم بر اثر خود نقش شکل می‌گیرد. هر نقشی هدایت‌کننده بازیگر است تنها به شرط آن‌که بازیگر دریچه‌های دریافت خود را باز بگذارد. البته در این میان این‌که کارگردان بتواند منظور و دلخواه خود را به بازیگر منتقل کند هم نقش مهمی دارد. بازی خلاقانه هم دست ما نیست. پس بهتر است که بازی خود را به شیوه‌ای قابل قبول و خوب انجام دهیم.

 بازیگر «عصر جمعه» در بخش دیگری از این نشست هم عنوان کرد: تمام فرمول‌ها و درس‌ها و مواردی که آموخته‌ام را موبه‌مو رعایت کردم تا بازیگر شوم.

 نونهالی در پاسخ به مطلبی که درباره عدم ورودش به سینمای تجاری مطرح شده بود هم گفت: فکر می‌کنم که هرچیزی خوبش خوب است سینمای تجاری به مفهوم این نیست که حتما از یک تعداد آدم خوش‌چهره استفاده شود. البته کارهای تجاری خوبی که فروش خوبی هم داشته‌اند و صرفا از بازیگر خوش‌چهره استفاده نکرده‌اند داشتیم و برعکس.

 نونهالی در پایان صحبت‌هایش هم در پاسخ به مطلبی که درباره اجرای تئاتری مطرح شده بود، خاطرنشان کرد: همواره صحبت‌هایی از بازی تئاتری به میان می‌آید، اما من هرگز نشنیدم که کسی بتواند تعریفی دقیق از بازی تئاتری ارایه کند. این‌که گاه فرد بازی یا دیالوگ را نپسندد امری طبیعی است اما این‌که به این دلیل، برخی بازی‌ها را تئاتری بدانیم را قبول ندارم. ما هر بار که یک بازیگر فریاد می‌کشد و از عمق وجود واکنش نشان می‌دهد بازی او را تئاتری می‌خوانیم اما هیچ‌وقت هیچ‌کس نتوانسته در قالب چند جمله تعریف خود از بازی تئاتری را ارایه کند. البته باید توجه داشته باشیم که بازی تئاتری هم تعریف ویژه و جایگاه خاص خود را دارد.

مهرداد صدیقیان، دیگر بازیگر «عصر جمعه» هم در این نشست به ذکر توضیحی کوتاه درباره اولین تجربه سینمایی خود پرداخت و چند جلسه حضورش در کانون اصلاح و تربیت را در ایفای نقش خود بسیار موثر دانست.

او در بخشی دیگر و در پاسخ به مطلبی که به ادعای او درباره رسیدن به جایگاه مارلون براندو مطرح شده بود، عنوان کرد: دامنه آرزوهای انسان محدودیت ندارد. زمانی فکر می‌کردم که مارلون براندو سقف آرزوهای من است. به هرحال من اکنون در ابتدای راه هستم و هنوز هفت فیلم بیشتر بازی نکرده‌ام و فکر می‌کنم به هیچ عنوان به این آرزو نرسیده‌ام.

 در این برنامه که در قالب آن بهمن فرمان‌آرا و هنگامه قاضیانی هم برای تماشای این فیلم به ارسباران آمدند، قرار بود جهانگیر کوثری ـ تهیه‌کننده‌ی این فیلم نیز حضور داشته باشد.

گفتنی است، در بخش‌هایی از این نشست هم سرمایه‌گذاران این فیلم به ذکر صحبت‌های کوتاه پرداختند.

منبع:ایسنا



کلمات کلیدی :

بالاخره فرزاد حسنی به تهمینه میلانی پاسخ داد

برنامه این هفته سینما صدا درباره منتقدان و نقدنویسی خواهد بود؛

 

 

 


 سردبیر و مجری کارشناس برنامه رادیویی «سینما صدا» گفت: «خانم میلانی یک از سینماگران برجسته، توانا و صاحب سبک سینمای ایران است که آثارشان هم گواه بر شناخت دقیقشان از سینماست.»

فرزاد حسنی در پی‌ اظهارات اخیر تهمینه میلانی در جمع دانشجویان دانشگاه شریف، درپاسخ به دانشجویان مبنی بر چرایی ترک برنامه‌ی رادیویی، گفت: ایشان با ترک برنامه سینما صدا در حقیقت برنامه‌ای که قسمت عمده آن در تقدیر و گرامیداشت آثارشان بود را ترک کردند. این برنامه که باحضور دو منتقد سینمایی آقایان گبرلو و باغبانی برگزار شد هیچ توهینی و حتی نقد موهمی در برنداشت. متن مکتوب گفت‌وگوهای برنامه به‌همراه فایل صوتی آن برروی سایت رادیو گفت‌وگو قرار دارد برعکس آنچه ایشان در جمع دانشجویان مطرح کردند برخورد خودشان بسیار تند و به دور از تحمل و طاقت یک کارگردان معتبر بود.

او معتقد است: شنوندگان برنامه سینما‌صدا هنوز یک عذرخواهی از ایشان طلب‌کارند. سینماصدا با دقت و قدرت به مسیر خود ادامه می‌دهد و از تمام نقد‌هایی که مطرح می‌شود استقبال می‌کند. خواسته این‌که برنامه‌های اخیر سینماصدا مورد تایید مدیران رسانه نیز بوده است.

حسنی در پایان خبر داد: ضمنا به‌دلیل فضاهای به‌وجود آمده در نقد‌نویسی، سینماصدا در برنامه این جمعه به نقدنویسی خواهد پرداخت.
منبع : ایسنا

 

 

 

 



کلمات کلیدی :
<   <<   11   12   13   14   15   >>   >
  • بایگانی

  • یادداشت‌های بایگانی نشده