فروشگاه ایرانی

 
 
 
 
 
اردیبهشت 1388 - خبر هایی از دنیایی بازیگران

قبادی در آستانه اکران جدیدترین فیلمش در کن

 «این فیلم جنبه‌ی متفاوت و دیده نشده‌ای از تهران را توصیف می‌کند»

 

  

«بهمن قبادی»، کارگردان سینمای ایران جدیدترین فیلم خود را «تصویرگر جنبه‌ی متفاوت و دیده نشده‌ای از تهران» توصیف کرد.

 فیلم «چه کسی از گربه‌های ایرانی خبر داره؟» به‌عنوان جدیدترین ساخته‌ی «بهمن قبادی»، روز پنج‌شنبه هفته‌جاری ـ 24 اردیبهشت ماه ـ در افتتاحیه بخش «نوعی نگاه» جشنواره کن به‌روی پرده خواهد رفت.

این فیلم اولین ساخته «قبادی» است که در داخل تهران فیلم‌برداری شده و در آن گروه‌های موسیقی زیرزمینی و فعالیت‌های آنان به‌تصویر کشیده شده است.

«قبادی» درباره ساخته جدیدش به فرانس‌پرس گفت: «این فیلم نیمه‌ دیده‌ نشده و متفاوتی از تهران را نمایش می‌دهد.»

او معتقد است: «بسیاری از آزادی‌های اجتماعی وجود ندارد و در مقابل جایگزینی نیز برای آن‌ها ارایه نشده‌اند. در این فیلم من این وضعیت موجود را به تصویر کشیده‌ام.»

کارگردان فیلم در ادامه اظهار کرد: « تجربه‌کردن برخی مسایل جدید در ایران پسندیده نیست. آن‌ها بیشتر می‌خواهند که همه به‌سوی موسیقی سنتی ایران یا موسیقی پاپ ملایم بروند.»

«قبادی» که خودش تهیه‌کننده «چه کسی از گربه‌های ایرانی خبر داره؟» نیز است افزود: «من برای گذران زندگی به فروش خارج از کشور اکتفا می‌کنم، اما اهالی موسیقی به‌ندرت از چنین فرصت‌هایی بهره‌مند می‌شوند؛ چون آن‌ها نیاز به اجرا مقابل جمعیت زیاد دارند.»

وی خاطرنشان کرد: «این افراد می‌خواهند به‌روی صحنه بروند و به پدرومادرهایشان نشان دهند که زندگی‌ آنها به بطالت نگذشته است. فیلم من هدیه به این افراد است.»  

منبع:ایسنا



کلمات کلیدی :

شبح آزادی

 (یادداشت آلیسا سیمون -ورایتی- بر فیلم «دنیای آزادی است...» ترجمه پیمان جوادی)

 


 موضوع همیشه جنجال برانگیز استثمار کارگرهای مهاجر خارجی و سوء استفاده از آنها، پس‌زمینه داستان فیلم «دنیای آزادی ست...» را تشکیل می‌دهد. فیلم حاصل تازه‌ترین همکاری کِن لوچ کارگردان و پل لاوُرتی فیلمنامه‌نویس (بعد از «باد در مرغزار می‌وزد») است. فیلم ماجراهایش را با طمانینه از دیدگاه یکی از استثمارکننده‌های بالقوه تعریف می‌کند نه از نظر یکی از قربانی‌ها. فیلم از روابطی پرده برداشته که بیشتر مردم ترجیح می‌دهند آن را نادیده بگیرند و بی‌اعتنا از کنارش می‌گذرند. درام انسانی، اصل و اساس داستان را تشکیل می‌دهد و حرف‌ها و پیام فیلم که سبکی رئال دارد، طبیعی‌تر از همکاری‌های قبلی لوچ و لاوُرتی از آب درآمده است. اَنجی (کاریستون ویرینگ)، زن فعال و پرجنب و جوش لندنی، در انگلستان دوره مارگریت تاچر بزرگ شده. او به تازگی از یک آژانس کاریابی که تخصص‌اش یافتن کار برای کارگرهای –قانونی و غیرقانونی- شرق اروپاست اخراج شده. اَنجی در یک تصمیم جسورانه تلاش می‌کند که موسسه کاریابی خودش را راه بیندازد. او به طور محرمانه به کارخانه‌ها، شرکت‌ها، رستوران‌ها، کافه‌ها و نوشگاه‌های محلی سر می‌زند تا مشتری و کارگر جور کند و در همان حال همخانه محتاط‌ترش رُز (جولی آلیس)، وب‌سایتی طراحی می‌کند و برنامه‌شان را به صورتی جذاب و مشتری‌پسند در آن قرار می‌دهد. 
 
 
 
 دِرِک (فرانک گیلهولی) که مدیر شرکتی ست به او هشدار می‌دهد که دارد قانون را زیر پا می‌گذارد اما اَنجی ترجیح می‌دهد به حرف تونی (دیوید دویل) گوش دهد که به او متذکر می‌شود که فرد دیگری در همان موقعیتِ اَنجی، فقط اخطاری از پلیس دریافت کرده ولی همچنان به کارش ادامه می‌دهد. تونی همچنین به او خبر می‌دهد که مردی در حومه لندن زندگی می‌کند که می‌تواند گذرنامه‌های جعلی در اختیار کارگرها قرار دهد.  
 
 
 
در این فاصله، مشکلات خانوادگی اَنجی به نوعی بر مشکلات کاری وی افزوده می‌شوند. جِمی پسر یازده ساله‌اش (جو سیفلیت) که جدا از مادرش با پدربزگ و مادربزرگش زندگی می‌کند در مدرسه مورد تمسخر و آزار و اذیت هم مدرسه‌ای‌هایش قرار می‌گیرد. از سوی دیگر پدر آنجی، گِئِوف (کولین کوگلین) هم که از اعضای قدیمی اتحادیه کارگری ست و عقاید سیاسی و اقتصادی خاصی دارد دچار گرفتاری و مشکلات جدیدی شده است. در این میان یک کارگر لهستانی به اسم کارول (لسلاو زورک) که در یک کانتینِر زندگی می‌کند به وسیله موتورسیکلت‌اش به اَنجی کمک می‌کند. بعد از گذشت مدتی اَنجی و رُز تصمیم می‌گیرند تا برای کاستن از فشارهای روحی و عصبی ناشی از گرفتارهای کاری کمی تنوع به زندگی‌شان بدهند... اَنجی شخصیتی جذاب و دوست‌داشتنی ست که از همان ابتدای فیلم باعث می‌شود تا تماشاگر به راحتی با او همذات‌پنداری کند و او خیلی زود مخاطب را با خود همراه و هم داستان می‌کند. اما وقتی به طور فزاینده منطق، اخلاق و رفتارش ترسناک‌تر می‌شود، تماشاگر مجبور است موضع‌گیری کند و ارزش‌های او را به زیر سئوال ببرد. اَنجی که بوی پول راحت و بی‌دردسر از خود بی‌خودش کرده، تبدیل به یک فرصت‌طلب تمام‌عیار می‌شود و دنبال راه و روش‌های بهتر و بیشتری برای کلاهبرداری و چاپیدن مهاجرهای بی‌پناه می‌گردد. اَنجی در صحنه‌ای از فیلم در نطقی برای کارگرها، می‌گوید: "ما آدم‌هایی هستیم که سرنوشت‌مان از پیش مشخص شده و راهی را می‌رویم که تقدیر و بخت و اقبال‌مان به ما نشان می‌دهند" ، و او چه خوب اعمال و رفتارش را به صورتی به ظاهر منطقی با گونه سخنان توجیه می‌کند.  
 
 
 
فیلمنامه پیش از اینکه درباره اَنجی قضاوت کند، درباره بی‌رحمی و فریبکاری سیستمی که او در چهارچوبش عمل می‌کند، حکم صادر می‌کند. کِن لوچ که همیشه بخاطر مهارتش در هدایت بازیگران تازه‌کار و گمنام شهرت داشته، بار دیگر استعدادهای درخشان جدیدی را رو می‌کند. ویرینگ در نقش اَنجی پر شر و شور و خستگی‌ناپذیر بازی درخشانی از خود ارائه نموده است. او که تقریبا در تمام صحنه‌های فیلم حضور دارد، بازی پرحرارت و خیره‌کننده‌ای بر روی پرده به نمایش گذاشته است. زورک نیز حضور قوی و موثری دارد، و کشف دیگر لوچ محسوب می‌شود. فارغ‌البال بودن و آرامش داشتن بازیگران نتیجه‌اش آن است که تمامی آنها در نقش‌های‌شان پذیرفتنی و قابل قبول هستند. فیلمبرداری نایجِل ویلوگبی بیشترین کمک را به بازسازی فضای مورد نظر لوچ کرده است. ویلوگبی بیشتر از نور طبیعی خود لوکیشن‌ها استفاده کرده و تنها کار او استفاده از لنز آبی ست که در نتیجه ته رنگی آبی در تمامی صحنه‌‌ها به چشم می‌خورد. از همراهان ثابت و همیشگی لوچ باید به جاناتان موریس (تدوینگر) و فرگوس سِلک (طراح تولید) اشاره کرد. تلفظ‌های ناجور کارگرهای خارجی و لهجه کاکنی (شرق لندنی) بازیگران انگلیسی نیز بدین معناست که فیلم حتی در کشورهای انگلیسی‌زبان باید با زیرنویس انگلیسی دیده شود!


منبع : سینمای ما


کلمات کلیدی :

صدرعاملی، افخمی، بزرگ‌نیا و...

 

 

فیلمبرداری فیلم‌های سینمایی «آل»، «شب واقعه» ، «زندگی با چشمان بسته»، «راه آبی ابریشم»، «خانواده ارنست»، «گل بارون»، «غریبه‌ای در شهر»، «روز داوری»، «سن پترزبورگ» و «باغ قرمز» ادامه دارد.

این روزها در بهار 88 ، فیلم‌برداری فیلم‌های «آل» به کارگردانی بهرام بهرامیان، به عنوان نخستین محصول سال 1388 سینمای ایران است که فیلمبرداریش از روز 14 فروردین ماه در ایروان پایتخت ارمنستان آغاز شده و تا 23 اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.

این فیلم که توسط علی معلم تهیه می‌شود با بازی مصطفی زمانی‌، آنا نعمتی‌، همایون ارشادی‌، هنگامه حمیدزاده‌، کیتوش آرزویان‌، سونیا کاتوزیان‌، لیزاعزیزیان‌، نارنیه خاچاتوریان‌، سورن کانجومیان‌، اِتِری وسکانیان درباره مهندس جوانی است که از طرف هیات مدیره شرکت محل کارش‌، همراه زن باردار خود عازم یک ماموریت کاری به ارمنستان می‌شود و به تدریج زندگی آفتابی این زوج‌، جای خود را به روزهای تیره می‌دهد.

«شب واقعه» شهرام اسدی هم فیلمبرداریش تا 26 اردیبهشت در آبادان ادامه دارد و بعد آن نیز یک هفته در تهران ادامه پیدا می‌کند.

فیلمبرداری این فیلم با بازی حمید فرخ نژاد ، لادن مستوفی، باران کوثری، حبیب دهقان نسب، آتش تقی‌پور، آرا اصلانیان و گروهی از هنرمندان خوزستانی که در موسسه فرهنگی هنری «شاهد» تولید می‌شود، از 22 دی ماه سال گذشته در آبادان آغاز شده است.

رسول صدرعاملی کارگردان سینمای ایران هم این روزها جدیدترین ساخته‌ی سینمایی‌اش «زندگی با چشمان بسته» را در تهران مقابل دوربین دارد که فیلمبرداری تا اواخر اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

این فیلم در ادامه فیلم‌های قبلی این کارگردان با بازی ترانه علیدوستی، حامد بهداد، فرهاد آئیش، پریوش نظریه، فرهاد قائمیان، پولاد کیمیایی و عاطفه رضوی، الهام پاوه‌نژاد، اندیشه فولادوند، آناهیتا افشار، علی مردانی، گلاره شهبازیان، مهدی اسلام‌پور داستان یک دختر و پسر جوان و ارتباط آن‌ها با والدینشان است.

فیلم «راه آبی ابریشم» با بازی داریوش ارجمند، رضا کیانیان، بهرام رادان، مهدی میامی، پیام دهکردی، سعید داخ، محسن حسینی، پگاه آهنگرانی و عزت‌الله انتظامی که یکی از پروژه های فاخر سینمای ایران محسوب

می‌شود که فیلمبرداریش در شهرک سینمایی در تهران به پایان رسیده و ادامه صحنه‌ها در تایلند و چین گرفته خواهد شد که هنوز زمان دقیق سفر به خارج از کشور برای ادامه کار مشخص نشده است.

این فیلم داستان یک ناخدای ایرانی است که تصمیم می‌گیرد، برای نخستین‌بار مال‌التجاره‌ی با ارزشی را با عبور از میانه‌ی اقیانوس هند به چین برساند و در این سفر که از خلیج فارس آغاز می‌شود، اتفاق‌های مختلفی برای آن‌ها می‌افتد.

از دیگر فیلم هایی که فیلمبرداریش ادامه دارد «خانواده ارنست» به کارگردانی «محسن دامادی» است که از نیمه گذشته است.

«خانواده ارنست» با بازی لاله اسکندری، امین زندگانی، مرضیه خوش‌تراش، مهدی طهرانی ، جهانبخش سلطانی و جمشید مشایخی درباره ماریا دختری انگلیسی است که با کامران از تهران به اصفهان می‌روند تا مهمان خانواده ارنست در یکصد و پنجاه سال قبل باشند و ...

فیلمبرداری «روز داوری» به کارگردانی عباس رافعی در دمشق خاتمه یافته و تا بیست روز دیگر در بلندی‌های جولان ادامه دارد.

بهروز افخمی هم که از 15 اسفند‌ماه مشغول ساخت «سن پترزبورگ» است تا پایان اردیبهشت فیلمبرداری آن را به پایان خواهد رساند.

این فیلم کمدی که درباره رفاقت، بلوف و عشق است در آن محسن تنابنده، پیمان قاسم خانی، الناز شاکردوست، بهاره رهنما، اندیشه فولادوند، ماه‌چهره خلیلی، کیانوش گرامی، سروش صحت، سیامک انصاری، امید روحانی، سیدابراهیم بحر‌العلومی، آرش تاج، بابک برزویه، اردشیر کاظمی، یوسف قربانی، علی اصغر طبسی و امین حیایی به ایفای نقش می پردازند.

فیلم سینمایی «گل بارون» اولین ساخته سینمایی شاهین باباپور که از 4 اردیبهشت در تهران کلید خورده و فیلمبرداریش ادامه دارد.

رضا شفیعی‌جم، مجید صالحی، مهران غفوریان، شهره لرستانی، بهنوش بختیاری، مهران رجبی، ساعد هدایتی، محمد شیری، کیانوش گرامی، مریم سلطانی، شهرناز شهبازی و اسدالله یکتا بازیگران این فیلم کمدی هستند.

جهانگیر جهانگیری هم از 12 اردیبهشت فیلم سینمایی«غریبه‌ای در شهر» به کارگردانی جهانگیر جهانگیری را در اصفهان کلید زده در همان شهر فیلمبرداری ادامه دارد.

رضا شفیعی‌جم، حدیث فولادوند، شاهرخ استخری و رزیتا حفیظ بازیگران این فیلم هستند.

فیلمبرداری «باغ قرمز» اولین ساخته بلند امیر سمواتی که چند روزی است در تهران آغاز شده با حضور شقایق فراهانی و فریدالدین در رستورانی در خیابان آفریقا ادامه دارد.

امین تارخ، لیلا اوتادی، مرتضی ضرابی، رامین راستاد و نیکی نصیریان دیگر بازیگران این فیلم هستند که مقابل دوربین خواهد رفت.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: روابط انسانی میان داوود و مهناز از جنوبی‌ترین نقطه شهر و روابط انسانی دکتر و همسرش از شمالی‌ترین نقطه شهر، جبر و اختیار میان روابط انسانی و حوادث، داستانی در دنیای امروز بوجود می‌آورد.

فیلمبرداری«عصر روز دهم» به کارگردانی مجتبی راعی هم که از از 15 دی آغاز شده بود به پایان رسید.

منبع:ایسنا



کلمات کلیدی :

بازی مریلا زارعی در «نیش و زنبور» آغاز شد

 تست گریم در فیلم نیش و زنبور

 

فیلمبرداری «نیش و زنبور» به کارگردانی «حمیدرضا صلاحمند» که به تازگی شروع شده، به لوکیشنی جدیدی در پاسداران منتقل شد. «علی سرتیپی» تهیه‌کننده این فیلم در این باره گفت: فیلمبرداری «نیش و زنبور» در نیاوران با بازی «رضا کیانیان» و «رضا عطاران» تمام شد و از فردا در لوکیشن جدیدی در خیابان پاسداران ادامه می‌یابد.
وی افزود: در این لوکیشن علاوه بر بازیگران قبلی، «مریلا زارعی»، «رضا داوودنژاد» و «الیزابت امینی» نیز حضور دارند و بازی‌شان در این پروژه را از این لوکیشن شروع می‌کنند.
براساس این گزارش، حدود یک هفته فیلمبرداری کار در لوکیشن پاسداران به طول می‌انجامد.
فیلمبرداری دومین تجربه کارگردانی «حمیدرضا صلاحمند»، از 20 اردیبهشت شروع شد و تاکنون رضا کیانیان، رضا عطاران و بیتا سحر‌خیز جلوی دوربین رته‌اند.
داستان این فیلم قصه دو دوست کلاهبردار به نام‌های رضا و اسد است که در یک رکب‌زنی حرفه‌ای(!) مقابل هم قرار می‌گیرند و ناگهان کسی از گرد راه می‌رسد و ....
دیگر بازیگران این فیلم عبارتند از : رضا عطاران - مریلا زارعی - ژاله صامتی - بیتا سحرخیز - الیزابت امینی - پوراندخت مهیمن و .....
نویسنده : سروش صحت - مدیر فیلمبرداری : مسعود سلامی - صدابردار : آرش برومند - طراح چهره پردازی : مهرداد میرکیانی - طراح صحنه و لباس : فرهاد ویلکیجی - برنامه ریز : محمد آهنگرانی - مدیر تولید : یوسف صمدزاده - مدیر تدارکات : داوود ناظمی - عکاس : محمد فوقانی - مجری طرح : روح الله بهمنی.
«نیش و زنبور» نام موقت دومین فیلم بلند سینمایی «حمیدرضا صلاحمند» است.
این فیلم را «آفتاب نگاران» تولید می‌کند.
منبع:فارس



کلمات کلیدی :

«پاتو زمین نگذار» ایرج قادری، تلنگر به خانواده‌های ایرانی است

 ایرج قادری در  پاتو  زمین نذار

 

تهیه کننده فیلم سینمایی «پاتو زمین نذار» گفت: «پاتو زمین نذار» یکی از بهترین فیلم‌های خانوادگی است که من در چند سال اخیر آن را دیده‌ام و این فیلم می‌تواند به عنوان تلنگری به خانواده‌های ایرانی به حساب بیاید. «حبیب ‌اسماعیلی» به مناسبت آغاز اکران عمومی فیلم سینمایی «پاتو زمین نذار» گفت: «پاتو زمین نذار» دومین همکاری من با ایرج قادری بعد از فیلم سینمایی «می‌خواهم زنده بمانم» است.
وی ادامه داد: فیلمنامه این فیلم، آنقدر قوی بود که من را جذب خود کرد و چاره‌ای جز تهیه آن نداشتم.
«پاتو زمین نذار» یک موضوع بسیار جالب و روز اجتماعی است اما برخلاف بسیاری از فیلم‌های خانوادگی ما که تا حدودی می‌توان گفت بدآموزی داشته‌اند، به‌عنوان یک تلنگر به خانواده‌های ایرانی به حساب می‌آید و قطعا، کسانی که به دیدن این فیلم می‌روند، با دیدی متحول شده از سالن سینما بیرون خواهند آمد.  

 

 ایرج قادری در  پاتو  زمین نذار


وی ادامه داد: در این فیلم به اختلافات جزئی بین خانواده‌ها پرداخته شده است که همین اختلافات جزئی می‌تواند اتفاقات بسیار ناگواری را به همراه داشته باشد.
اسماعیلی در خصوص نقش آفرینی ایرج قادری و چهلمین فیلم بلند سینمایی او به عنوان بازیگر اظهار داشت: «ایرج قادری» هنوز هم سوپر استار است و پس از اکران خصوصی فیلم بسیاری از حاضران در سالن اعتراف کردند که قدرت بازیگری قادری آنها را روی صندلی‌های خود نشاند و باعث شد تا آخر فیلم را تعقیب کنند و من فکر می‌کنم مردم نیز از قدرت بازیگری و کارگردانی «ایرج قادری» استقبال خواهند کرد.  

 

 ایرج قادری در  پاتو  زمین نذار


وی تصریح کرد: این اواخر همه اهالی سینما به این نتیجه رسیدند که یک اثر هنری باید بتواند به شیوه مطلوب با مخاطب خود ارتباط برقرار کند و فیلمی که مخاطب نداشته باشد کاملا خنثی و بی‌اثر است اما فکر می‌کنم «پاتو زمین نذار» تمامی مؤلفه‌های لازم را برای ارتباط مناسب با مخاطب دارا است.
تهیه کننده فیلم سینمایی «پاتو زمین نذار» در خاتمه با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای اکران مطلوب این فیلم خاطرنشان کرد: در استان تهران در 20 سینمای ممتاز فیلم اکران شده و به گونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم در تمامی مناطق شهر مخاطبان بتوانند به راحتی به تماشای فیلم بنشینند و در شهرستان‌ها نیز در 20 سینما «پاتو زمین نذار» اکران خواهد شد.
منبع:فارس



کلمات کلیدی :
<   <<   11   12   13   14   15   >>   >
  • بایگانی

  • یادداشت‌های بایگانی نشده