فروشگاه ایرانی

 
 
 
 
 
مرداد 1388 - خبر هایی از دنیایی بازیگران
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

حرف‌های بهمن فرمان‌آرا درباره فیلم تازه‌اش که اکران شده: «خاک آش

بهمن فرمان‌آرا از اکران این روزهای «خاک آشنا» سخن گفت و مطرح کرد: «بخش عظیمی از مخاطبان این فیلم را جوانان تشکیل می‌دهند.»

«خاک آشنا» فیلمی ملی است

بهمن فرما‌ن‌آرا کارگردان سینما در گفت‌وگویی با خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در ارتباط با «خاک آشنا» که پس از دو سال سرانجام به نمایش درآمده است، گفت: طی اکران‌های خصوصی این فیلم، احساس کرده‌ام که مخاطبان آن را دوست داشته‌اند. علاوه بر این در گفت‌وگوهای مختلف، تماشاگران «خاک آشنا»، آن را اثری ملی خوانده‌اند و حتی آقای شایسته، پخش‌کننده این فیلم معتقد است که این فیلم، اثری ملی است که همه باید آن را ببینند. چراکه تاکنون فیلمی ملی‌تر از «خاک آشنا» نبوده است.

این کارگردان در پاسخ به سوالی درباره‌ی اصلاحات و حذفیات این فیلم، پاسخ داد: اگر بخواهیم به صورت خرده خرده حساب کنیم، 4 سکانس فیلم به طور کامل و 90 درصد از یک سکانس دیگر آن مورد حذف قرار گرفته‌اند. بدون شک حذف این سکانس‌ها به فیلم لطمه زده و فیلم هنوز شما را با خود می‌برد.

با حذفیات؛ «خاک آشنا» همچون عکسی شده که چشم‌های آن را درآورده‌اند

فرمان آرا با بیان اینکه حذفیات شرایط زمانه است، گفت: اگرچه در «خاک آشنا» مسایلی که به ارتباط نسل جوان و قدیمی جامعه مربوط می‌شود، هنوز وجود دارد. اما با حذفیاتی که در فیلم بوجود آمده است، این فیلم مانند عکسی شده است که چشم‌های آن را درآورده‌اند. هویت شخصیت‌های فیلم به نوعی گم شده است اما با این شرایط امیدوارم که مردم و تماشاگران خودشان این موارد را در ذهن خود جایگزین کنند.

او درپاسخ به اینکه قرار بوده است پس از «یک بوس کوچولو»؛ «سفر به تاریکی» را بسازد،گفت: از آن‌جا که تمام «سفر به تاریکی» در آلمان اتفاق می‌افتد، تصمیم گرفتم تا پیش از فرارسیدن زمان ساخت آن، کار دیگری انجام دهم تا بیکار نباشم و به همین دلیل فیلمنامه «خاک آشنا» را نوشته و به اجرا درآوردم.

برایم مهم بود با نسل جوان مکالمه برقرار کنم

این کارگردان در ادامه با اشاره به جمعیت 65 درصدی جوانان ایران، گفت: 65 درصد از جامعه ما را افراد زیر 25 سال تشکیل می‌دهند، پس من نمی‌توانم نسبت به این بخش جامعه و حس آن‌ها به مملکت و سرنوشت آن‌ها بی‌تفاوت باشم. در «خاک آشنا» هم برایم مهم بود که با این نسل مکالمه برقرار کنم و اکنون هم فیلم‌نامه دیگری را در ارتباط با همین موضوع آماده کرده‌ام که مربوط به یک معلم ادبیات دبیرستان می‌شود که صاحب فرزندی جوان است.

او همچنین عنوان کرد: با توجه به این‌که بخش عظیمی از مخاطبان این فیلم را جوانان تشکیل می‌دهند، در «خاک آشنا» سعی کرده‌ام که برخی حرف‌ها را به صورت مستقیم مطرح کنم.

گذشت زمان خللی ایجاد نکرده و این فیلم همچنان به روز است

بهمن فرمان آرا با اشاره به اینکه «خاک آشنا» در سال 86 ساخته شده است، ادامه داد: در همان سال هم آمادگی داشتیم تا فیلم در جشنواره فجر به نمایش درآید ولی تا 11 ماه پس از ساخت، این فیلم به واسطه اصلاحیه‌های مختلف و بحث پروانه نمایش معطل شد و سرانجام امسال در سال 88 به نمایش درآمده است و معتقدم گذشته زمان، خللی در آن ایجاد نکرده است و این فیلم همچنان به روز است.

کارگردان «بوی کافور عطر یاس» مطرح کرد: فیلم‌ساز، همواره قصد دارد که با ساخت فیلم بتواند با مخاطبانش ارتباط برقرار کند. اما گاه برخی از فیلم‌ها دارای تاریخ مصرفی مشخص هستند و برخی دیگر نه! به عنوان مثال فیلم «شازده احتجاب» با وجودی‌که 35 سال پیش ساخته شده هنوز نو به نظر می‌رسد، فیلم‌های دیگرم مانند «یک بوس کوچولو» و «بوی کافور، عطر یاس» هم به همین صورت هستند، اما «خانه‌ای روی آب» این‌گونه نبود و تاریخ مصرف داشت. آن فیلم متعلق به زمانه‌ای خاص بود و مانند آن بود که آینه‌ای را در برابر اجتماع قرار داده باشند.

نمی‌خواهم بی‌تفاوت و منفعل باشم

فرمان‌آرا، در ادامه به وجه اجتماعی آثارش اشاره کرد و گفت: درکل فیلم‌ساز بی‌تفاوتی نیستم و نمی‌خواهم که بی‌تفاوت باشم. من هیچ‌گاه در پی آن نبوده‌ام که تنها برای سرگرمی فیلم بسازم.

این کارگردان در بخش دیگری از این گفت‌وگو در پاسخ به ممیزی و حاشیه‌های که همواره برای تمام اغلب فیلم‌هایش بوجود آمده است، به ایسنا خاطرنشان کرد:«شازده احتجاب» در زمان خود جایزه اصلی جشنواره فیلم تهران را دریافت کرد، اما در هنگام اکران با ممیزی مواجه شد.

«سایه‌های بلندباد» هم چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب توقیف شد. بنابراین من به این مسئله عادت دارم. البته این حرف به آن معنا نیست که خودم به دنبال آن می‌روم، اما به عنوان فردی که در این جامعه زندگی می‌کند به هیچ عنوان نمی‌توانم نسبت به مسایل اجتماعی و سیاسی مملکتم منفعل باشم.

او ادامه داد: در فیلم «خاک آشنا» به طور مستقیم به شکوه و جلال تاریخی و فرهنگی ایران اشاره شده و در کنار آن مسئله تأثیرپذیری نسل‌ها از یکدیگر هم در این فیلم به تصویر درآمده است.

به‌هیچ‌ عنوان معتقد به کناره‌گیری نیستم

فرمان‌ آرا قطع رابطه روشنفکران و جوانان را امری نامناسب برشمرد و افزود: در مصاحبه‌های قبلی‌ام هم گفته‌ام که قطع ارتباط روشنفکران با اجتماع، جامعه را متضرر خواهد کرد. من به شخصه به هیچ عنوان معتقد به کناره‌گیری نیستم، چراکه ما در اجتماع زندگی می‌کنیم. این‌که فرد بخواهد قهر کند و منتظر باشد که درب خانه او را بزنند کار درستی نیست، ما حتما نباید به انتظار آن باشیم که درب خانه‌مان را بزنند بلکه اگر نیمه‌شب درب همسایه را هم زدند، باید برخیزیم. من همواره در مورد اجتماع و جامعه‌ام چنین حسی داشته‌ام و این مسئله چه پیش و چه بعد از انقلاب برایم تفاوتی نکرده است.

این تفکر در فیلم‌هایم، از جمله «خاک آشنا» هم منعکس شده است و در آن‌ها هم شاهد هستیم که زندگی کردن بدون این‌که با مملکت آشنا باشیم، امکان ندارد و اگر هم ممکن باشد، زندگی بی‌حاصلی است.

این کارگردان در ادامه مطرح کرد: گاه برخی از روشنفکران ما کاری به اوضاع و مسائل جاری ندارند و یا برخی از افراد سعی می‌کنند که خود را با شرایط زمانه تطبیق دهند. به هر حال من بر این باورم که باید میان نسل جوان و روشنفکران ما نوعی دیالوگ برقرار شود تا هر دوی آنها از بذر عاطفه‌ی که در این مملکت پاشیده شده بهره‌مند شوند.

من معتقد به سکوت بره‌وار نیستم. به همین دلیل، من به شخصه هیچ‌گاه در ائتلاف‌های مختلف شرکت نکرده‌ام، چراکه هیچ‌گاه لزومی ندیده‌ام که بخواهم خود را پشت دیگران پنهان کنم. چون معتقدم آدم وقتی می‌خواهد حرفی بزند، چرا خودش صحبت نکند؟

هیچ کجای دنیا را بیش از اینجا دوست ندارم

فرمان آرا با توجه به اینکه نسل جوان همواره دغدغه‌اش بوده است و در اغلب فیلم‌هایش به آنها توجه ویژه‌ای داشته است، گفت: بسیاری از جوانان و نسل سومی‌های امروز، بسیار باسوادتر از آنچه که به نظر می‌آید، هستند. اما با این وجود، خود جوان‌ها بر روی یکدیگر تاثیر بسیاری دارند. در این فیلم هم سعی می‌شود که در نهایت به نماینده نسل جوان در این فیلم گفته شود که در هر حال عشق وجود دارد و این عشق می‌تواند اشکال مختلفی چون عشق مادر و فرزند، عشق خواهرزاده و دایی و یا حتی عشق به مملکت و آب و خاک باشد.

این کارگردان در بخش دیگری از مصاحبه آنجا که صحبت عشق و علاقه به وطن شد، مطرح کرد:هنگامی که روح و دلم پیش ایران است، نمی‌توانم جسم خود را به جای دیگری بکشانم. این مملکت هر مشکلی هم که داشته باشد کشور من است و هیچ کجای دنیا را بیش از اینجا دوست ندارم. اگر هم حرفی می‌زنم یا فیلمی می‌سازم، از سر نیاز روحی است تا در قالب آن به نسل جوان بگویم که بچه‌ها، این مملکت را برای شما خواهیم گذاشت. این مملکت مانند ارث عظیمی است که اگر به دست یک فرد الوات بیفتد، حرام می‌شود، من می‌خواهم به جوانان بگویم که نباید اینگونه این میراث فرهنگی را حرام کنند، بلکه باید قدر آن را به نحو شایسته‌ای بدانند.

فرمان‌آرا در عین حال مطرح کرد: حسی که من به مملکت دارم، نمی‌گویم یگانه است، اما بسیار شخصی است. البته به غیر از من افراد دیگری هم هستند که دلشان برای این آب و خاک می‌تپد و اینجا مانده‌اند و کار می‌کنند. من هم به دلیل عشق به ایران است که مانده‌ام و حرف‌هایی که در فیلم‌هایم وجود دارد هم برگرفته از چنین حسی است.

انتخاب بازیگر بستگی به داستان دارد

در ادامه‌ی این گفت‌وگو از بازیگران و عواملی که در این فیلم با فرمان‌آرا همکاری کردند، صحبت شد.

فرمان‌آرا در پاسخ به سوالی مبنی بر حضور پررنگ رضا کیانیان در فیلم‌هایشان مطرح شده بود، گفت: رضا کیانیان صورت یک انسان روشفکر را دارد و من هم در فیلم‌های مختلفم به این افراد نیاز داشتم. اما در فیلم کمدی که قصد دارم در ایتالیا بسازم، علیرضا خمسه و احتمالا اکبر عبدی ایفای نقش خواهند کرد. به هر حال انتخاب بازیگر بستگی به داستان دارد.

این کارگردان در ادامه صحبتش درباره بازیگران آثارش، به رویا نونهالی و نقش‌های متفاوتی که در فیلم‌هایش داشته اشاره کرد و با بیان اینکه حضور کوتاه او در فیلم «بوی کافور، عطر یاس» بسیار ماندگار بوده، از گریم متفاوت نونهالی در «خاک آشنا» و بی‌حاشیه بودن او سخن گفت.

او همچنین فیلمبرداری فوق‌العاده محمود کلاری را شایسته تقدیر و تشکر دانست.

امیدوارم تماشاگران خود فیلم را تبلیغ کنند

فرمان‌آرا در ارتباط با بحث تبلیغات شهری فیلم «خاک آشنا» هم اظهار کرد: بهترین شیوه تبلیغ، تبلیغ دهان به دهان است و این نوع تبلیغ، شیوه‌ای است که با هیچ پولی نمی‌توان آن را خرید. اگر تماشاگری فیلم را دوست داشته باشد و به دوست دیگری توصیه کند، این بهترین تبلیغ است. لذا امیدوارم که تماشاچیان این فیلم خود به تبلیغ برای «خاک آشنا» بپردازند.

این کارگردان مطرح کرد: من نمی‌خواهم بگویم که «خاک آشنا» مانند قرصی است که اگر آن را استفاده کنیم، دردهایمان برطرف می‌شود. این فیلم درباره عشق ساخته شده و علاوه بر در نظر گرفتن انواع مختلف عشق‌های انسانی؛ عشق به مملکت و سرزمین را نیز در نظر دارد. علت انتخاب کردستان برای این فیلم هم آن است که این خطه، پهناوری این سرزمین را به یاد می‌آورد و در نهایت کوچک بودن ما در برابر ایران را به تصویر می‌کشد.

فرمان‌آرا با بیان اینکه تمام داستان و حرکات در «خاک‌آشنا» براساس عشق است، ادامه داد: حضور پیشخدمت با بازی خانم مریم بوبانی هم به منظور برقراری ارتباط با فضای روستایی در این فیلم گنجانده شده است. البته این حرف بدان معنا نیست که «خاک آشنا»، فیلمی روستایی است. من این فیلم را در سرزمین پهناور کردستان ساختم، اما سعی کرده‌ام که جهان را نیز به داخل این سرزمین وارد کنم.

بهمن فرمان آرا در پایان با بیان اینکه برای جلوگیری از قاچاق «خاک آشنا» با وجود درخواستهای زیاد آن را به هیچ جشنواره‌ای خارجی نفرستاده‌است، گفت: به شخصه مسائل ایمنی را خیلی رعایت کرده‌ام و در داخل کشور هم تاکنون این فیلم تنها چند نمایش خصوصی داشته است.
 
منبع : ایسنا



کلمات کلیدی :

کمدی‌ها فروخته‌اند و حالا نوبت فیلم‌های جدی است

ارقام فروش فیلم‌های اکران دوم تابستان شروعی امیدوارکننده برای این فیلم‌ها را نشان می‌دهد، در صورت ادامه این روند می‌توان امیدوار بود که سینمای ایران در روزهای پیش رو و قبل از آغاز ماه رمضان روزهای پررونقی را پشت سر بگذارد.

روزهای داغ نیمه تابستان اگرچه اکران پررونق فیلم‌های سینمایی را به همراه ندارد اما به نظر می‌رسد می‌توان انتظار داشت فیلم‌های روی پرده که از هفته گذشته اکرانشان را آغاز کرده‌اند، در هفته‌های آینده فروش بیشتری داشته باشند، فروش فیلم‌ها در چند روز گذشته نشان می‌دهد که ماراتن فیلم‌های اکران دوم تابستان، نفسگیر است.

فیلم سینمایی “خاک‌آشنا” به کارگردانی بهمن فرمان‌آرا یکی از این فیلم‌ها است که بلاخره و پس از حاشیه‌های فراوان روی پرده رفته است، “خاک آشنا” در 12 سینما اکران شده و پس از 5 روز نمایش 18 میلیون تومان فروش کرده است. رضا کیانیان، رویا نونهالی، بابک حمیدیان بازیگران این فیلم هستند.

فروش فیلم تازه فرمان‌آرا در شرایطی که در ماههای اخیر به جز “درباره الی” فیلم غیر کمدی دیگری نتوانسته نظر مثبت مخاطبان سینمای ایران را جلب کند، اتفاق قابل توجهی است. گروه بازیگران، نام و اعتبار حرفه‌ای کارگردان و حاشیه‌های فیلم می‌تواند عواملی باشد که به پرفروش شدن “خاک‌آشنا” بینجامد.

داستان فیلم “خاک‌آشنا” درباره هنرمند سالخورده‌ای است که پس از یأس و سرخوردگی از زندگی‌اش در انزوا زندگی می‌کند، ورود یک جوان به زندگی مرد نگاه او را به زندگی تغییر می‌دهد.

فیلم سینمایی “دلخون” به کارگردانی محمدرضا رحمانی دیگر فیلم روی پرده است که فروش خوبی داشته است. این فیلم که فضایی تلخ و جدی دارد پس از پنج روز نمایش در 12 سالن 35 میلیون تومان فروخته است. “دلخون” دومین تجربه کارگردانی محمدرضا رحمانی پس از فیلم “ستایش” است. فیلمی که هنوز روی پرده نرفته است.

“دلخون” با بازی حامد بهداد و الناز شاکردوست داستان مردی است که متهم به قتل همسرش شده و در زندان با وکیلش آشنا و رابطه عاطفی برقرار می‌کند. فیلم در جشنواره بیست و هفتم فیلم فجر روی پرده رفت و بازی بهداد در آن تحسین شده است، اگر حضور این بازیگر بتواند فروش بالای فیلم را تا پایان اکران تضمین کند، می‌توان حامد بهداد را یکی از ستارگان سینمای ایران دانست که حضورش استقبال از یک فیلم متوسط را هم ضمانت می‌کند.

فیلم سینمایی “کیش و مات” به کارگردانی جمشید حیدری در 13 سالن روی پرده رفته و پس از پنج روز 50 میلیون تومان فروخته است. “کیش و مات” داستان جوانی به نام بهروز است که دست به هر کاری می‌زند شکست می‌خورد. بهروز به جای اینکه دلیل ناکامی‌هایش را بیابد، فکر می‌کند آدمی بدشانس است و چون بدشانسی‌هایش تداوم می‌یابد، دست به خودکشی می‌زند.

در این فیلم حمید گودرزی، الناز شاکردوست، نیما شاهرخشاهی، بهنوش بختیاری، اکبر عبدی، محمدرضا هدایتی، احمد پورمخبر، شهره لرستانی، سعید پیردوست، مهدی میامی، علی صادقی و… بازی کرده‌اند.

فیلم سینمایی “پستچی سه بار در نمی‌زند” به کارگردانی حسن فتحی در 14 سالن روی پرده رفته است. دومین فیلم این کارگردان شناخته شده برای مخاطبان تلویزیون که یکی از مهمترین و پرکارترین مجموعه‌سازان سال‌های اخیراست، تجربه‌ای در ژانر وحشت است. فیلم هم دغدغه‌های کارگردان درباره تاریخ معاصر را به تصویر می‌کشد و هم صحنه‌های ترسناک و دلهره‌آور دارد.

علی نصیریان، محمدرضا فروتن، باران کوثری، امیر جعفری، پانته‌آ بهرام و رویا تیموریان بازیگران این فیلم هستند که پس از چهار روز نمایش در سینماهای شهر تهران 40 میلیون تومان فروخته است.

اکران فیلم‌های “خروس جنگی”، “درباره الی” و “پسر تهرونی” هم ادامه دارد. “درباره الی” به کارگردانی اصغر فرهادی که در 11 سالن روی پرده رفته پس از 58 روز نمایش یک میلیارد و 130 میلیون تومان فروخته است.

نمایش عمومی “خروس جنگی” به کارگردانی مسعود اطیابی در 20 سینما ادامه دارد و فیلم پس از 55 روز نمایش 750 میلیون تومان فروخته است. مریلا زارعی، رصا عطاران، احمد پورمخبر و سیامک انصاری بازیگران این کمدی پر فروش هستند.

“پسر تهرونی” به کارگردانی کاظم راستگفتار که در 25 سالن روی پرده رفته پس از 37 روز نمایش 700 میلیون تومان فروخته است. محمدرضا شریفی‌نیا، امین حیایی، شقایق فراهانی، فلامک جنیدی و طناز طباطبائی بازیگران این فیلم هستند.

اکران دوم تابستان بستری شده تا فیلم‌های غیرکمدی روی پرده بروند، اگر اکران پنج ماه گذشته در انحصار فیلم‌های کمدی و عامه‌پسند بوده اکرانی که تازه آغاز شده بضاعت سینمای ایران در گونه‌های دیگر را به نمایش می‌گذارد. استقبال از فیلم‌های روی پرده نشان می‌دهد که مخاطب فیلم‌های کمدی و سرگرم‌کننده را می‌پسند یا هنوز می‌توان امیدوار به جلب نظر مخاطب با تجربه‌های متفاوت بود.



کلمات کلیدی :

آدمکش: حامد بهداد

با قطعی شدن حضور حامد بهداد و عوامل پشت دوربین فیلم سینمایی “آدمکش” رضا کریمی به زودی فیلمبرداری این فیلم را شروع می‌کند.
تاکنون حضور محمود کلاری مدیرفیلمبرداری، آزیتا موگویی مجری طرح و مدیرتولید، ژیلا مهرجویی طراح صحنه و لباس، بهروز معاونیان صدابردار، عاطفه رضوی طراح چهره پردازی، محمد موفق دستیار اول کارگردان، احسان سجادی برنامه ریز و محمد یمینی مدیر تدارکات به عنوان عوامل پشت دوربین فیلم “آدمکش” به تهیه کنندگی محمد پوستی قطعی شده است.

حامد بهداد یکی از نقش‌های اصلی فیلم را بازی می‌کند. این فیلم یک بازیگر مرد و یک بازیگر زن اصلی دیگر نیز دارد که به زودی مشخص خواهند شد.”آدمکش” از اواخر مرداد وارد مرحله تولید خواهد شد.

هم اکنون آخرین مراحل بازنویسی نهایی فیلمنامه این فیلم توسط رضا کریمی در حال انجام است. این فیلم مضمونی اجتماعی دارد و یک درام روانشناختی است. آخرین ساخته سینمایی رضا کریمی “انعکاس” بود که تابستان سال گذشته اکران شد و در میان پرفروش‌های سال قرار گرفت.

کریمی تاکنون فیلمهای سینمایی “عشق + 2?، “هزاران زن مثل من”، “تب” و “انعکاس” و مجموعه های تلویزیونی “مرده متحرک”، “شبی از شب‌ها” و “فاکتور هشت” را مقابل دوربین برده است.
 
منبع : مهر



کلمات کلیدی :

بالاخره یک کارگردان سینما نامزد پست وزارت ارشاد شد: جواد شمقدری

فهرست کاندیداهای تصدی مسئولیت وزارتخانه ها و معاونت های ریاست جمهوری در جلسه شب گذشته کمیته بررسی به جمع بندی نهایی نزدیک تر شد. فهرست اولیه کاندیداهای تصدی مسئولیت های کابینه، ششم مرداد ماه از سوی هیات 10 نفره مشورتی رییس جمهور با حدود 10 کاندیدا برای هر پست تعیین شده بود.


پس از تاکید رییس جمهور برای اضافه کردن کاندیداهای جدید جهت تصدی مسئولیت های کابینه، درجلسه شب گذشته کمیته مذکور برای بیشتر مسئولیت ها دو کاندیدا تعیین شده است با این حال تصمیم نهایی و قطعی با شخص رییس جمهور است و احتمال تغییر ترکیب افراد پیشنهادی برای معاونتها و وزارتخانه ها از سوی دکتر احمدی نژاد وجود دارد.
کاندیداهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی:
حدادعادل، سید محمد حسینی، شمقدری
 
منبع : ایرنا



کلمات کلیدی :

جمال شورجه به نامه اعتراض‌امیز 12 کارگردان برجسته کشور پاسخ داد

کارگردان حماسه مجنون با اشاره به بیانیه جمعی از سینماگران گفت: متاسفانه کسانی که به قانون پایبند نیستند امروز دم از عدم رعایت قانون در کشور می زنند.

جمال شورجه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا عنوان کرد: برخی افراد با استدلال هایی در پی این هستند که ثابت کنند قانون اساسی در کشور اجرا نمی شود.
وی افزود: ریشه چنین استدلال هایی را باید در شکست جبهه مخالف دکتر احمدی نژاد در انتخابات جست و جو کرد. اجرای قانون اساسی پیش از انتخابات هیچ مشکلی نداشت اما حال چه شده که با شکست یک طیف سیاسی مشخص مدعی می شود که کشور قانون ندارد.


این کارگردان سینما خاطرنشان کرد: جالب است کسانی که پیش از این و به اعتراف خودشان،انواع قانون شکنی ها را در راستای توطئه علیه مردم، رهبری و حاکمیت ملی انجام داده اند حال معترض به عدم رعایت قانون اساسی هستند. وقتی کسانی قانون را رعایت نمی کنند چگونه می توانند دولت را به عدم رعایت قانون اساسی متهم کنند؟
شورجه در ادامه یادآور شد: حقیقت این است که طرفداران نامزد شکست خورده با هزینه های هنگفتی که در انتخابات کردند شکست خوردند و مردم به احمدی نژاد رای دادند. مردم حق انتخاب دارند. به قول ابطحی که از طرفداران کروبی بود تعداد معترضان در انتخابات به 700 هزار نفر هم نمی رسد. این در حالی است که اختلاف آرا بیش از 11 میلیون نفر است.
وی عنوان کرد: چنین تصورات و استدلال هایی یک توهم از پیش تعیین شده است. مخالفان از قبل از انتخابات به خود تلقین کرده بودند که برنده اند چه مردم بخواهند چه نخواهند؛ این افراد بسیار خوش باورند و همانند کبک سر خود را در برف فرو برده اند و نمی دانند در اطرافشان چه اتفاقی افتاده است.
شورجه با اشاره به مردمی بودن احمدی نژاد گفت: رئیس جمهوری در عمل ثابت کرد که مرد حرف نیست و اهل کار و فعالیت است.آنها کارآمدی احمدی نژاد را در دولت نهم دیدند از این رو وی را با اکثریت آرا به عنوان رئیس جمهور منتخب خود در دولت دهم برگزیدند. اهتمام رئیس جمهور دستگیری و حمایت از مستضعفین بود. مردمی که طعم بی عدالتی را در دولت های پیشین دیده بودند با دیدن عملکرد احمدی نژاد و عدالت محوری وی، برای دومین بار او را به عنوان رئیس جمهور انتخاب کردند.
مشاور هنری سریال حضرت یوسف (ع) خاطرنشان کرد: اینکه برخی بگویند چون نامزد منتخب من رای نیاورده پس قانون اساسی اجرا نشده است دموکراسی من درآوردی است؛ دموکراسی حقیقی آن است که فردی از جنس مردم ،خواب و خوراک را از خود و کابینه وزرایش بگیرد تا در وضعیت مردم تغییری ایجاد شود.
کارگردان فیلم سینمایی نفوذی یادآور شد: بهتر است این گروه از لجاجت ها و طبقه بندی مردم دست بردارند. انتخابات تمام شده و بهتر است این عزیزان ،خود را فراتر از قانون اساسی ندانند زیرا این مصداق قانون گریزی است.
این کارگردان سینما و تلویزیون خطاب به برخی از سینماگران گفت: بهتر است این افراد بیش از این خود را مضحکه عام و خاص و برخی از سیاستمداران نکنند. من می دانم برخی از این افراد که نامشان در بین امضا کنندگان بیانیه روز شنبه دیده می شود چند میلیارد تومان از دولت نهم پول گرفته اند. نام برخی از این کارگردانان همچنان بر تارکه فیلمسازان دولتی می درخشد و تمام فیلم هایی که ساخته اند با حمایت دولت ساخته شده است. هزچند که این افراد از بودجه های دولتی برای دهن کجی به دولت استفاده کرده اند تا در جشنواره های بین المللی موفق باشند.
وی افزود: بسیاری از این فیلمسازان با ساخت سریال هایی در تلویزیون دستمردهای چند میلیونی گرفتند و هم اکنون نیز برای تلویزیون کار می کنند. اعتقاد دارم آنها برای تامین شدن سفرهای خارج از کشورشان دست به انتشار چنین بیانیه هایی می زنند. بسیاری از این کارگردانان در خانه های چند میلیاردی زندگی می کنند و خود را تافته ای جدا بافته از مردم می دانند در حالی که برخی از فیلمسازان به سیلی صورت خود را سرخ نگه می دارند.
شورجه در ادامه یادآور شد: این افراد نمک خوردند و نمکدان را شکستند. برای رسیدن به اهداف خود از بودجه های دولتی استفاده کردند و امروز بر علیه دولت بیانیه صادر می کنند. شورجه ادامه داد: اگر قانون دست اینها بود نه جمهوریت را می خواستند و نه اسلام را همانند یکی از همین افراد که در جشنواره ای گفت که اگر مردم کشور ما همانند مصر بی حجاب باشند چه می شود؟ آنها می خواهند از الفاظ اینچنینی سوء استفاده کرده و مظلوم نمایی کنند در حالی که وضعیت معیشتی آنها بیانگر همه چیز است و نیازی به تفسیر ندارد.



کلمات کلیدی :
<   <<   6   7   8   9   10   >>   >
  • بایگانی

  • یادداشت‌های بایگانی نشده